Mad Lads‘ Backpack Exchange překračuje objem obchodů 300 milionů dolarů za 24 hodin

Share This Post

Kryptoměnová burza Backpack založená na síti Solana dosáhla hranice 300 milionů dolarů za méně než 24 hodin po začátku svého předsezónního beta spuštění, podle příspěvku z X od společnosti Backpack.

Burza byla spuštěna tvůrci kolekce Mad Lads nevýměnných tokenů (NFT) na síti Solana.

Popularita této burzy je částečně způsobena rekordní sbírkou xNFT Mad Lads a potenciálem základní blockchainové sítě Solana, jak uvedl Anndy Lian, mezinárodní expert na blockchain a autor knihy NFT: Od nuly k hrdinovi.

„Burza Backpack využívá blockchainu Solana, jedné z nejrychlejších a nejškálovatelnějších platforem pro decentralizované aplikace. Solana je také považována za potenciálního konkurenta pro budoucnost decentralizovaných financí, neboli DeFi, což je rychle rostoucí sektor kryptoměnového průmyslu.“

Spuštění nové burzy

Podle Armaniho Ferrante, zakladatele a generálního ředitele společnosti Backpack, registrovala nově spuštěná burza během 24 hodin od zahájení předsezónního období 6 000 unikátních transakcí vkladů.

Nově spuštěná burza se pyšní impresivními obchodními metrikami, včetně umístění objednávek za jednu milisekundu a zrušení objednávek pod jednu milisekundu.

Burza Backpack zobchodovala s párem SOL/USDC více než 643 milionů dolarů ve 24hodinovém objemu obchodů, překonala tak největší burzu na světě, burzu Binance, která na páru vygenerovala 2,4 milionů dolarů ve 24hodinovém objemu obchodů.

Burza Backpack obdržela licenci poskytovatele služeb s virtuálními aktivy (VASP) od Dubajského úřadu pro regulaci virtuálních aktiv (VARA) v říjnu 2023. Během druhé poloviny roku 2023 získala burza řadu dalších provozních licencí v několika právních oblastech po celém světě.

Růst xNFT Mad Lads

Po úspěchu burzy Backpack vzrostl 24hodinový obchodní objem xNFT Mad Lads o 77,93 % na více než 1 milion dolarů, stala se tak třetí největší sbírkou podle denního obchodního objemu přes všechny blockchainové sítě.

Objem Solany

Objem prodeje Solany vzrostl o 20,19 % na 7,35 milionu dolarů, stala se tak druhou největší blockchainovou sítí podle denního objemu prodeje NFT po Ethereum, které generovalo 18,28 milionu dolarů ve 24hodinovém objemu prodeje NFT, podle agregátora dat o NFT CryptoSlam.

Related Posts

Zakladatel Binance by měl být uvězněn na 36 měsíců, tvrdí američtí žalobci

Zatímco se úřady Spojených států chystají 30. dubna udělit...

Bitcoinové velryby odmítají prodávat, zatímco cena BTC se zbavuje „euforie“

Bitcoinu 16. dubna hrozila nová místní minima, protože investoři...

Šest miliard dolarů v BTC přesunula pátá nejbohatší bitcoinová velryba

Pátá největší BTC holdingová adresa – také nazývaná „37X“...

Cena bitcoinu se vrátila na 70 000 dolarů

Bitcoin získat zpět hranici 70 000 USD, když se...

Polygon zkEVM nefungoval kvůli problémům s blockchain sekvencerem

Polygon, řešení pro škálování vrstvy 2 Ethereum, oznámil, že...

MicroStrategy prodává dalších 604 milionů dolarů bankovek na nákup 9 000 bitcoinů

MicroStrategy, jeden z největších veřejných držitelů bitcoinů, dokončil další nabídku...