foto Shutterstock

Chyťte své sny!

Hledáte inspiraci pro letní tvoření? Vyrobte si něžný lapač snů, lehký jako pírko nebo pavučinka. Zkrášlete si s ním byt či zahradu a ochraňte se před špatnou energií.

Boho styl
Krásný lapač ve stylu „boho“ si můžete jednoduše uháčkovat z řetízkových oček – návody na háčkované pavučinky najdete na internetu. Potřebujete i větší kruh – dřevěný nebo kovový. Doplňte ho bílými krajkovými stuhami a nezbytnými peříčky.

foto Shutterstock

 

Peříčka
Ozdobné peří na lapače snů si můžete koupit v galanterii nebo v mnoha internetových obchodech. K dostání je nepřeberné množství druhů – bílá, v přírodních barvách i barvená nejrůznějšími pastelovými odstíny.

foto Shutterstock

 

Korálky
Lapač snů si také můžete vyzdobit barevnými korálky, které krásně vyniknou v ranním slunci, pokud si ho pověsíte na okno.

foto Shutterstock

 

Bohémský závěs
Zkombinujte dlouhý macramé závěs s několika lapači snů, a vytvořte si tak jedinečnou letní dekoraci do francouzského okna, na terasu či pergolu.

foto Shutterstock


red., foto Shutterstock

Další články

Knihařství Oujeských: Používáme i sto let staré stroje

Knihařství Oujeských: Používáme i sto let staré stroje

„Tradiční řemeslo s novými nápady. Přijeďte za námi do Sýpky.“ Dvě věty, které na vás bliknou, když prohlížíte webové stránky Knihařství a písařství Oujeských. Bratři Marek a Ladislav navázali na skoro 90 let starou rodinnou tradici a spolu se svými rodinami provozují, obklopeni starými stroji po dědovi, řemeslo dál. Navštívit je můžete v Kontribučenské sýpce v Boskovicích na Blanensku.

Celý článek