Foto: se svolením Steam

Stream spustil jarní výprodeje

Jarní výprodej ve službě Steam je již v plném proudu. Ačkoli se obvykle nejedná o tak velké slevy, jaké nabízí letní a zimní akce, přeci jen si hráči přijdou na své. V tomto článku představíme tipy na zlevněné hry, které byste neměli přehlédnout.

První z nich, RPG Baldur’s Gate 3, která se podle The Game Awards i samotného Steamu stala hrou roku 2023, zlevnila o 10 %. Jde sice o malou slevu, ale i to se počítá. O 10 % zlevnil i Palworld, jeden z dosud největších letošních hitů. Další virální pecka, Lethal Company, je teď na Steamu k sehnání o 20 % levněji.

Like a Dragon: Infinite Wealth, které vyšlo teprve koncem ledna, je také zlevněno o 20 %. Balíček Cyberpunk 2077 a jeho pozitivně hodnocené rozšíření Phantom Liberty je zlevněný o 43 %, zatímco základní hra je zlevněná dokonce hned o polovinu. Grand Theft Auto V zlevnilo o 63 %, zatímco na Mortal Kombat 1 můžete ušetřit 40 %.

Starfield pořídíte levněji o třetinu a ve slevě je i několik dalších her od Bethesdy, například Star Wars Jedi: Survivor je zlevněn o 55 %. Mezi další zajímavé herní tituly ve výprodeji na Steamu patří Diablo IV (sleva 50 %, ale do Game Passu se dostane až koncem tohoto měsíce), EA Sports FC 24 (sleva neuvěřitelných 80 %) a Red Dead Redemption 2 (sleva 67 %).

Výše uvedené tituly jsou ale jen malým zlomkem toho, co lze na Steamu nyní sehnat za sníženou cenu, nabídka totiž zahrnuje tisíce titulů. Pokud proto máte zálusk na nějakou hru již delší dobu, nebo si chcete udělat radost, rozhodně se vyplatí podívat do seznamu zlevněných titulů. Jarní výprodej na Steamu potrvá do 21. března.

Zdroj: engadget.com