Nástěnná nabíječka BoostCharge Pro 140 W má čtyři porty

Novinka má tři porty USB-C PD pro rychlé nabíjení a jeden port USB-A / Belkin
Na český trh dorazila výkonná nástěnná nabíječka značky Belkin, která poskytuje celkový výkon nabíjení 140 W, využívá technologii GaN a má čtyři porty pro nabíjení více zařízení současně.

Výkonná nástěnná nabíječka Belkin BoostCharge Pro s výkonem 140 W dokáže nabíjet přenosný počítač a tři další zařízení. Má dle webu výrobce tři porty USB-C PD (Power Delivery) pro rychlé nabíjení všech kompatibilních zařízení a jeden port USB-A pro standardní nabíjení.

Díky integrované technologii GaN poskytuje nabíječka dostatečně vysoký výkon a efektivní nabíjení v relativně malém kompaktním těle.  

Nabíječky GaN (zkratka pro nitrid galia) jsou efektivnější při přenosu proudu a nevyžadují tolik komponent jako tradiční křemíkové nabíječky. Nitrid galia (GaN) dokáže vést vyšší napětí po delší dobu a méně energie se ztrácí teplem, což vede k rychlejšímu nabíjení.

Při výrobě nabíječky byly použity recyklované plasty a dodává se ve 100% bezplastovém obalu. Čtyřportová nástěnná nabíječka Belkin BoostCharge Pro140W GaN je k dispozici u vybraných prodejců a prodejců. Doporučená koncová cena je 2 990 Kč.

Belkin je kalifornský lídr v oblasti příslušenství, který již 40 let dodává do celého světa oceňované produkty pro napájení, ochranu, konektivitu a audio. Výhradním distributorem značky Belkin pro Českou republiku je společnost SWS a.s.

Zdroj: Belkin, SWS

Mohlo by vás zajímat

Reklama