Binance nabízí odměnu 5 milionů dolarů

Share This Post

Kryptovelryba koupila 314 milionů tokenů BOME ještě před uvedením na Binance, což vyvolalo mezi členy komunity diskuse o obchodování zasvěcených osob.

Kryptoburza Binance oznámila, že nabídne odměnu 100 000 až 5 milionů dolarů těm, kteří jim poskytnou zprávy o potenciálním obchodování zasvěcených osob nebo korupci v rámci burzy.

Dne 16. března Binance oznámila, že uvede seznam memecoinů Book of Meme (BOME) založený na síti Solana. Token byl spárován s bitcoiny, Tetherem, First Digital USD (FDUSD) a tureckou lirou. Kromě toho společnost Binance Futures uvedla, že také uvede trvalý kontrakt USDS-M BOME s až 50násobným pákovým efektem.

Před uvedením Binance nakoupila krypto velryba 314 milionů tokenů BOME za 2,3 milionu dolarů na decentralizované burze Raydium (DEX) za průměrnou cenu 0,0074 dolaru. Po zalistování se hodnota tokenů napumpovala na maximum 0,026 $, takže tokeny mají hodnotu kolem 8 milionů $.

Po zařazení na seznam byl obchod označen, což vyvolalo diskuse v komunitě, přičemž někteří tvrdili, že se jedná o zasvěcený obchod. Na Redditu se jeden člen komunity zeptal, zda si myslí, že jde o šťastný obchod, nebo o zasvěcený tip, zatímco jiný vznesl myšlenku, že obchodník by mohl být zasvěcenec z Binance.

V prohlášení na X Binance uvedla, že zahájila vyšetřování obvinění z obchodování zasvěcených osob souvisejících s uvedením BOME na burzu. Binance uvedla, že během předběžného vyšetřování neměla osoba v centru obvinění „žádné spojení s Binance“.

Odměna za odhalení pochybení

Binance také vyzvala komunitu, aby nadále hlásila jakékoli potenciální obchodování zasvěcených osob nebo jiné pochybení související s burzou.

Obchodní platforma uvedla, že těm, kteří jim zašlou relevantní zprávy, poskytne odměnu 100 000 až 5 milionů dolarů a slíbila, že identitu odesílatele udrží v tajnosti.

Burza uvedla, že důkladně prošetří a svá zjištění zveřejní. Binance také uvedla, že chce zachovat transparentní obchodní prostředí a zabránit jakémukoli chování, které by mohlo ovlivnit férovost trhu.

Zatímco někteří měli astronomické zisky během memecoinového šílenství Solana, ne všichni měli štěstí. Dne 15. března obchodník, který velmi brzy koupil BOME, přišel potenciální milionové zisky poté, co prodal své tokeny den předtím, než cena tokenu vyletěla do nebes.

Obchodník prodal 170 milionů tokenů za 131 tisíc dolarů, než token napumpoval dále. Při současných tržních cenách by tokeny měly hodnotu 2,3 ​​milionu dolarů.

Related Posts

Zakladatel Binance by měl být uvězněn na 36 měsíců, tvrdí američtí žalobci

Zatímco se úřady Spojených států chystají 30. dubna udělit...

Bitcoinové velryby odmítají prodávat, zatímco cena BTC se zbavuje „euforie“

Bitcoinu 16. dubna hrozila nová místní minima, protože investoři...

Šest miliard dolarů v BTC přesunula pátá nejbohatší bitcoinová velryba

Pátá největší BTC holdingová adresa – také nazývaná „37X“...

Cena bitcoinu se vrátila na 70 000 dolarů

Bitcoin získat zpět hranici 70 000 USD, když se...

Polygon zkEVM nefungoval kvůli problémům s blockchain sekvencerem

Polygon, řešení pro škálování vrstvy 2 Ethereum, oznámil, že...

MicroStrategy prodává dalších 604 milionů dolarů bankovek na nákup 9 000 bitcoinů

MicroStrategy, jeden z největších veřejných držitelů bitcoinů, dokončil další nabídku...