Novinky

Využijte jedinečné šance a pořiďte si Microsoft Office pro Mac již od 29 Eur za doživotní licenci

Jedna z věcí, kterou lidé milují na Apple produktech, je bezplatný software od společnosti Apple. Pokud jste ale majitelem Macu a kancelářský balík iWork vám nestačí, máte jedinečnou šanci si pořídit Microsoft Office za značně zvýhodněnou cenu. V rámci prodejní akce Flash Sale internetového obchodu Godeal24 si totiž můžete koupit licence Microsoft Office Home & Business 2021 pro Mac za 79,69 Eur místo původních 299 Eur.

Microsoft Office Home & Business 2021 pro Mac zahrnuje všechny důležité nástroje, jako je Word, Excel, PowerPoint, Outlook a další. Důležitým benefitem je také to, že jde o doživotní licenci. Na rozdíl od Office 365 zaplatíte pouze jednou, což je v dnešní době plné měsíčních předplatných velice příjemná změna.

Pokud je váš rozpočet nižší, nebo jen nechcete zbytečně utrácet, zajímavou volbou může být licence MS Office 2019 pro Mac, která vás vyjde na pouhých 29 Eur. Pro uživatele Windows je Microsoft Office Professional 2021 k dispozici pouze za 25,25 Eur. Také v těchto případech se jedná o doživotní licence, takže jakmile software nainstalujete, nemusíte se obávat, že budete platit další poplatky za používání jednotlivých aplikací.

Zvyšte svou produktivitu s Microsoft Office již od 15 Eur!

Pokud na svém PC začínáte pozorovat, že začíná z funkčního hlediska zaostávat, je možná ideální čas zvážit přechod na aktuální verzi operačního systému. Na Godeal24 si pro tyto případy připravili nabídku doživotní licence Windows 11 Professional za akční cenu 13,25 Eur. Windows 11 Pro je nejnovější operační systém od společnosti Microsoft a nabízí pokročilé zabezpečení, průběžné aktualizace, které zahrnují funkce jako nástroj Microsoft Copilot řízený umělou inteligencí a další.

Upgradujte svůj počítač s nejnovější verzí Windows

Ušetřete s výhodnými balíčky až 62 % (slevový kód: MAC62)

Užitečné nástroje pro Mac za nejlepší ceny

Až 50 % sleva na další licence Microsoft (slevový kód: MAC50)

Na Godeal24 můžete pravidelně ušetřit spousty peněz díky slevám a nejrůznějším prodejním akcím. Hlavním prodejním artiklem jsou licenční klíče na produkty z dílny společnosti Microsoft, ale najdete zde také spousty jiných programů a nástrojů za ty nejlepší ceny na internetu. Godeal24 si dlouhodobě zakládá na tom, aby nakupování bylo co nejsnazší a zákazník nemusel nikdy na nic čekat. To v praxi znamená, že jakmile dojde k řádnému zaplacení objednávky, licenční klíče jsou okamžitě odeslány na e-mail zákazníka. Spolehlivost obchodu podtrhuje hodnocení na platformě TrustPilot, kde si Godeal24 dlouhodobě drží 98% spokojenost. Všichni zákazníci mají navíc nárok na zákaznickou podporu, která je dostupná 24/7 prostřednictvím e-mailu na adrese: service(zavináč)godeal24.com

PR článek

Tento článek má povahu reklamního sdělení. Jeho zadavatelem je subjekt třetí strany. V případě zájmu o spolupráci či publikaci sponzorovaného obsahu nás můžete kontaktovat na e-mailu: richard.streit@ceskymac.cz

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button