APRÍL: Soutěžní kvíz s odměnou pro čtenáře ElonX

Jak si někteří možná všimli, náš systém umožňuje registraci uživatelů. Registrace má řadu nepřekonatelných výhod, ale z povýšenosti (přiznáváme to na rovinu) bylo toto privilegium dosud vyhrazeno pouze zasloužilým členům redakce. Tuto diskriminaci jsme se odhodlali ukončit, a v souladu s evropskými hodnotami nyní nabízíme registraci úplně všem bez rozdílu rasy, pohlaví nebo inteligence.

Pokud jde o realizaci tohoto společensky významného a pokrokového počinu, inspirovali jsme se jako obvykle Elonem Muskem, konkrétně jeho zpoplatněním ověřených účtů na Twitteru/X. Ano, registrace na ElonX nebude zadarmo. Nebude ani levná. Výše poplatku totiž není pevně stanovena, ale bude se odvíjet od aktuální hodnoty Muskovy konstanty, takže to pokaždé bude pořádná pálka. Proto jsme se solidárně rozhodli vyjít našim věrným čtenářům vstříc, a vymysleli jsme pro ně kvíz, na kterém si mohou otestovat své znalosti aktivit Elona Muska. A pro ty nejlepší, kteří v počtu správných odpovědí překonají i Jiřího Hádače, máme ten nejkrásnější dárek – tři měsíce užívání registrovaného účtu bezplatně! Po celé tři nádherné měsíce nebudou muset pustit ani chlup. Věříme, že to pro ně bude fantastická pocta, jakou si nejspíš ani nezaslouží. Pamatovat ale budeme i na ty nejhorší soutěžící, kteří se neobtěžovali z našich pamětihodných článků načerpat náležitou informační výživu. S těmi nebudeme mít slitování a veřejně je zhovadíme.

Z dlouhodobého hlediska doufáme, že díky nové službě získáme vedle spokojených uživatelů také dostatečný příjem, z něhož budeme schopni financovat provoz webu, chod redakce a ještě si konečně budeme moci dovolit si pronajmout malou kancelář, abychom se pořád nemuseli scházet jako bezdomovci. Stačila by nám nějaká levná, skrovná, pokud možno na nějakém reprezentativním místě, ideálně v centru Prahy.

Petr v tričku s nápisem Blue Origin

Zaregistrujte se a užijte si stejných výhod jako my!

Proč do toho jít? Výhod spojených s registrovaným účtem je opravdu hodně, a podrobně se jim budeme věnovat v příštích osmi článcích, alespoň některé však stručně představíme už teď, aby to náhodou nevypadalo, že jenom slibujeme nějakého úžasně senzačního zajíce v pytli. I když z něčeho takového by nás snad nikdo nepodezíral.

  • Jak již bylo zmíněno, registrovaný účet nebude levná záležitost, což na druhou stranu je ideální příležitost k demonstraci sociálního statutu, prostě něco jako značkové hadry.
  • Registrovaní uživatelé mají nárok na slevy na báječné propagační předměty ze skvělé nabídky na eshop.blue-origin.com.
  • Antispamový filtr neodstraní žádný příspěvek od registrovaného uživatele… i když občas se to stává.
  • Registrovaní uživatelé nemusí čekat na schválení svého příspěvku pomalým redaktorem, ani když obsahuje odkazy, obrázky nebo úplné blbosti.
  • Registrovaní uživatelé budou moci od příštího měsíce hodnotit publikované články. Povoleno ale bude pouze kladné hodnocení.
  • Systém zabrání tomu, aby se zaregistrovalo více osob pod stejným jménem, takže registrovaný Jiří či Petr bude jedinečný. Neregistrovaným uživatelům naopak vždy hrozí, že někdo cizí bude psát pod jejich obvyklou přezdívkou diskreditující příspěvky a ostatní nerozpoznají, kdo je kdo. Takhle tu například psal falešný Andrej Babiš, že se mu náš web strašně líbí, kupuje ho a trochu ho vylepší…

Jak se zúčastnit? Je to velmi jednoduché. Do níže uvedeného formuláře se zadá žádané uživatelské jméno a kontaktní email. A pak už jen stačí správně zodpovědět otázky. Vyhodnocené odpovědi se spolu s údaji z formuláře automaticky zašlou do redakce a v případě úspěchu výhercům poblahopřejeme. Všichni zaregistrovaní obdrží mailem přihlašovací údaje k uživatelskému účtu a na konci roku pak vyúčtování. Nedoporučujeme kupovat na Vánoce moc dárků, peníze ještě budou potřeba. Kvíz si lze vyzkoušet i anonymně, jenže bez nároku získat velkolepou odměnu (!), a to by byla velká škoda, takže se určitě nezapomeňte registrovat! Hodně štěstí!


Přispějte prosím na provoz webu ElonX, aby mohl nadále zůstat bez reklam. Podpořte nás pomocí služby Patreon či jinak a zařaďte se tak po bok ostatních dobrodinců, kteří už finančně přispěli. Děkujeme!

Pavel Salvet



Odebírat komentáře
Nastavit upozorňování na
guest

15 Komentáře
nejnovější
nejstarší nejlepší
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Dr.Str.

Já dával záměrně špatné odpovědi a vyšlo mi deset.

Martin B

Já měl 1 a to jenom protože jsem se překlikl.

Martin B

Napodruhé už to bylo 2. 😛 Zkuste si to sami. Jde to.

Invc

Výsledek mě potěšil. Pociťuji příjemné zadostiučinění, že jsem to všem natřel – (0)

LZ.

Jsem na tom stejně (0)
Jen by mě zajímalo, kde založil Musk “nevěstinec Na konci vesmíru”

Tomáš Vrána

Jsem myslel, že vím o Muskovi vše a vyšla mi 0😄 To už nějaký kolemjdoucí, co o něm neví nic a bude náhodně odpovídat, dopadne pravděpodobně lépe.

Jiří

Zajímavé, mně vyšlo 69. Odpovídal jste na všech 420 otázek?

Martin_V

To těžko. Šel jsem okolo dvakrát a vyhrál jsem hodnotnou cenu – mouku dvounulku. 😉 Kromě toho, že kvíz barvou připomíná daňové přiznání, vypadá jako legendární kinoautomat. Nakonec se po menších peripetiích všichni sejdou na stejném místě.

Martin B

Raději bych aby Musk založil nevěstinec než odbory 😀

Ivo Janáček

Čistá nula, takže to asi bude tučný účet…

Garion

Taky se mi “zadařilo”. Ale zase se budeme moci honosit silným sociálním statusem, až nás elonX odrbe.

PetrV

1.4.

PetrV

Proč ty mínusy? 😀

Jiří

Internet bez ElonX je jak Mars bez plovoucí přistávací plošiny pro SHS, prostě k ničemu, takže všechno pod cenu Starlinku, tedy 500 € aktivace + 50 € měsíčně by mě urazilo stejně jako dárek od Versace z loňské kolekce.
S láskou ke všem vesmírným bytostem, Jiří I. a jediný.

Naposledy upraveno před 1 měsícem uživatelem Jiří