Tapety

Nalaďte se na vlnu WWDC 2024 jednou z těchto minimalistických tapet

Již pár dnů víme, kdy se bude konat letošní vývojářská konference Applu. WWDC 2024 odstartuje 10. června a bude zahájena mediální prezentací, kde Apple oznámí všechny aktualizace svých operačních systémů. Následující dny pak budou cílit na vývojáře aplikací, pro které je naplánován bohatý program. Účastníci konference budou moci využít jedinečných možností potkat a vyzpovídat inženýry Applu či navštívit nejrůznější workshopy.

World Wide Developer Conference patří mezi nejsledovanější akce Applu. Každý rok se nese v duchu odhalení nových verzí operačních systémů, které pohání jablečné produkty. V letošním roce se navíc očekává, že Apple konečně vyrukuje s vlastní umělou inteligencí, která by měla být úzce provázána se všemi platformami. Poměrně logicky se široká veřejnost upíná k iOS 18, kde implementace umělé inteligence dává největší smysl. Solidní překvapení by mělo dorazit také s iPadOS 18, které by mohlo opět ztenčit hranice mezi Macem a iPadem.

Přestože je obsah celé akce z většiny zahalen velkým tajemstvím, jedno je prakticky jisté. Novinek nás letos čeká velká spousta a rozhodně se máme na co těšit. Pokud se tedy chcete dopředu naladit na vlnu WWDC 2024, můžete tak učinit prostřednictvím tématických tapet.

tapety WWDC 2024 | autor: AR7

Autorem je digitální tvůrce a umělec AR7, kterého již delší dobu sleduji a často jej beru jako zdroj tapet pro svá zařízení. Každá z tapet používá oficiální grafiku letošního WWDC se 100% černým pozadím. Minimalistické zpracování využívající oficiální motivy nepoutá zbytečnou pozornost, takže pokud hledáte jednoduchou tapetu, mohly by vás tyto kousky zaujmout. Všechny tapety v plném rozlišení, včetně dvou pro Apple Watch, jsou ke stažení na tomto odkazu. 

Richard Streit

Pisálek, fanoušek mobilní a výpočetní techniky. Vyznává a aktivně provozuje adrenalinové sporty. Mezi další zájmy patří cestování, rodina, elektronická hudba, příroda a moderní technologie.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button