Zavřít reklamu

Reset Siri

Pokud se poslední dobou často potýkáte s problémy se Siri a s tím, že vám příliš často nerozumí, můžete ji zkusit snadno a během chvilky resetovat. Spusťte Nastavení -> Siri a hledání, a deaktivujte položku Čekat na vyslovení Hey Siri. Poté ji opět aktivujte a podle pokynů na displeji znovu Siri nastavte.

Oprava chyb

Pokud vám Siri nerozumí, ale vám se zároveň nechce absolvovat proces jejího resetování, můžete jednoduše přeformulovat váš požadavek. Provedete to tak, že v textovém přepisu vámi zadaného příkazu klepnete na text a opravíte příslušný výraz, případně vyberete některou z automaticky navržených oprav.

Nastavení hlasu Siri

Siri je k dispozici ve spoustě různých variant, co se týče hlasu a přízvuku. Pokud chcete vyzkoušet jiný hlas, zamiřte na vašem iPhonu do Nastavení -> Siri a hledání -> Hlas Siri, a následně vyberte požadovaný hlas.

Siri a další aplikace

Siri si rozumí také s velkou spoustou aplikací třetích stran. Umí vám například na základě vaší interakce s danou aplikací poskytovat vhodné návrhy v dalších aplikacích, interagovat s nimi a spoustu dalšího. Pokud chcete zkontrolovat a případně upravit detaily propojení Siri s aplikacemi třetích stran, spusťte na iPhonu Nastavení -> Siri a hledání, zamiřte o něco níže a klepněte na vybranou aplikaci.

Kontrola a vymazání historie
Váš iPhone ve výchozím nastavení ukládá historii Siri a diktování. Pokud tato data chcete z jakéhokoliv důvodu smazat, spusťte na iPhonu Nastavení -> Siri a hledání, zvolte Historie Siri a diktování a klepněte na Smazat historii Siri a diktování.

 

.