Novinky

ViewSonic představilo další 4K laserový projektor navržený speciálně pro Xbox

Společnost ViewSonic uvedla nový laserový projektor LX700-4K, jehož specialitou je to, že byl od základů navržený exkluzivně pro Xbox. Vypíchnout si rozhodně zaslouží také nativní rozlišení 4K Ultra HD, jas 3 500 lumenů a vestavěné reproduktory Harman Kardon a možnost obrazu s úhlopříčkou až 300 palců. Společnost ViewSonic při vývoji laserového projektoru LX700-4K spojila síly se společností Microsoft, aby zajistila co nejlepší možný zážitek s herními konzolemi Xbox.

Projektor je kompatibilní s funkcí Xbox CEC (Consumer Electronics Control) a nabízí kombinace rozlišení a obnovovací frekvence exkluzivní pro Xbox. Při použití s jinými zdroji videa pracuje projektor LX700-4K s dobou odezvy 4,2 ms a obnovovací frekvencí 240 Hz, což je pro zážitek plynulého hraní naprosto klíčový parametr. 

„ViewSonic chce svým partnerům, klientům a koncovým uživatelům poskytovat inovativní zážitky z videa a zobrazování,“ říká Mia Shen, Senior Business Line Manager ve společnosti ViewSonic. „Opět jsme spolupracovali se společností Microsoft a vyvinuli laserový projektor, který dokáže vylepšit zážitek z hraní her na konzoli Xbox. Stejně jako projektor X2-4K optimalizuje LX700-4K obnovovací frekvenci a rozlišení konzole Xbox pro vzrušující hraní s velkým obrazem.“

Projektor LX700-4K je kompatibilní s funkcí Xbox CEC, která umožňuje automatické spuštění projektoru po zapnutí konzole. Po připojení přes HDMI 2 se projektor LX700-4K automaticky přepne do herního režimu, který poskytuje obraz s vylepšenými barvami.

Mezi další funkce patří vertikální posun objektivu, 1,36x optický zoom, H/V lichoběžníkové zkreslení a nastavení čtyř rohů, takže projektor lze instalovat v různých prostředích a zajistit tak bezproblémovou zábavu. Co se týče ceny, ViewSonic LX700-4K je dostupný na tuzemském trhu za 39 990 korun, což s ohledem na jeho výbavu nelze považovat za nic přehnaného. 

Richard Streit

Pisálek, fanoušek mobilní a výpočetní techniky. Vyznává a aktivně provozuje adrenalinové sporty. Mezi další zájmy patří cestování, rodina, elektronická hudba, příroda a moderní technologie.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button