TOPlist

Android Auto zase zlobí. Co nefunguje tentokrát?

whatsapp android auto
  • Android Auto se snaží být náhradou infotainmentů dodávaných automobilkami
  • Umožňuje spouštět Android aplikace v prostředí, které je optimalizováno pro řidiče
  • Je také ale zdrojem mnoha problémů

Android Auto nabízí integraci s mnoha oblíbenými aplikacemi pro zasílání zpráv. Prostřednictvím Google Asistenta můžete zprávy z těchto aplikací také odesílat. Patří sem Zprávy Google, Telegram, Facebook Messenger a mnoho dalších. Pravděpodobně jedním z nejpoužívanějších je však WhatsApp. Už je asi jasné, kam směřujeme. WhatsApp totiž nefunguje, jak by měl.

Uživatelé hlásí prostřednictvím fór Google a také na Redditu, že v posledních dnech WhatsApp na Android Auto nefunguje. Asistent může i nadále předčítat příchozí zprávy, ale nemůže odesílat odpovědi ani nové zprávy. Začalo to koncem minulého týdne, a i když se to neděje všem uživatelům, zdá se, že jde o poměrně rozšířený problém.

whatsapp android auto
Google Messages
Google Messages

Zatím není jasné jestli je problém na straně Goole nebo Mety. Nepřišlo se ani na nějakou konkrétní kombinací verze aplikace WhatsApp a Android Auto. Podezření tedy padá na serverovou stranu. Google zatím výpadek nepotvrdil, stejně jako Meta. Není jasné, kdy bude k dispozici oprava. Mezitím mohou uživatelé stále posílat zprávy přímo ze svého telefonu, což ale nepřispívá k bezpečnosti.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger

Funguje vám Android Auto a zprávy ve WhatsApp?

Zdroj: 9to5google, Reddit, Google

Libor Foltýnek
O Autorovi - Libor Foltýnek

Libor Foltýnek je redaktor s rozsáhlými zkušenostmi v oblasti technologií, cestování a fotografie. Jeho práce je charakterizována důkladným výzkumem, poutavým vyprávěním a praktickými radami, které… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)