Hlavní obsah

Zákazník to nebyl, řekla pracovnice pražského autoservisu, kde se stala vražda

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Autoservis v pražských Řepích, kde ve středu došlo k napadení, na jehož následky zemřel muž, v pátek normálně fungoval. Žádná policejní červenobílá páska, která by bránila vstupu, hlavní vrata otevřená. Krátce po obědě ale areál opouštěl policejní vůz.

Napadení v autoservisu skončilo smrtíVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

„Ano, tady se to stalo, ale já se k tomu nebudu vyjadřovat,“ reagovala na dotaz Novinek žena, která seděla na recepci s tím, že na místě není nikdo, kdo by k tragické události něco bližšího řekl.

Osobní spor

Následně připustila, že za útokem, na jehož konci vyhasl život, byl osobní spor. „Zákazník to určitě nebyl,“ dodala. Na otázku, zda se neshodli zaměstnanci dílny, zopakovala, že nic říkat nebude, načež vyprovodila redaktorku ke vstupním dveřím.

Víc informací neměli ani zaměstnanci garáží pražského dopravního podniku, které se nacházejí naproti autoservisu. Ve čtvrtek prý v práci nebyli. „Kolegové nám nic neřekli, víme jenom to, co bylo v novinách a v televizi,“ konstatovali oba muži z vrátnice.

Foto: Lucie Fialová, Právo

Garáž, kde došlo k napadení.

Mluvčí pražské policie Jan Daněk uvedl, že kriminalisté případ kvalifikovali jako vraždu. „Ve věci probíhají standardní úkony trestního řízení, které směřují k zahájení trestního stíhání muže, jenž byl na místě činu zadržen,“ napsal na sociální síť X.

Podrobnosti na dotaz Novinek nesdělil. Kolik let přesně hrozí viníkovi za mřížemi, zatím není jasné.

K napadení došlo ve čtvrtek odpoledne v autoservisu v pražské části Řepy. Do Reinerovy ulice zamířilo několik prvosledových hlídek policie a záchranáři.

Napadený muž utrpěl vážná zranění a byl poté neúspěšně resuscitován svědky a následně i záchranáři s lékařem. „Napadený muž utrpěl zranění neslučitelná se životem,“ dodal mluvčí záchranné služby Karel Kirs. Podle deníku Blesk utrpěl muž bodná zranění.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám