Necelých deset let od vydání hry LittleBigPlanet 3 byly její servery zrušeny. Společnost Sony potvrdila, že servery hry, které byly původně dočasně vypnuty v lednu 2024, zůstanou vypnuty na neurčito.

To znamená, že veškerý obsah související s přechodem do online režimu ve hře LittleBigPlanet 3 na systému PS4 již není k dispozici, včetně obsahu vytvářeného uživateli, který byl jednou z největších unikátních vlastností tohoto titulu. Stojí však za zmínku, že veškerý obsah vytvořený uživateli pro hru, který byl stažen a uložen lokálně na systému PS4, bude stále k dispozici.

LittleBigPlanet 3 bude i nadále možné hrát offline, včetně funkcí pro tvorbu. Hráči sice mohou vytvářet nové úrovně a další obsah pro hru, ale nebudou je moci sdílet s ostatními hráči. Offline funkce, jako je například kampaň, zůstanou i nadále k dispozici.

Přečti si  Evakuace započne v červnu

Hra LittleBigPlanet 3, která původně vyšla již v listopadu 2014, byla vyvinuta společností Sumo Digital. Tvůrce série, společnost Media Molecule, v té době pracoval na sadě pro tvorbu videoher Dreams. Samotná společnost Sumo Digital mezitím později pokračovala také ve vývoji 3D plošinovky LittleBigPlanet Spinoff Sackboy: A Big Adventure.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno