Zombie apokalypsa obvykle není tím pravým prostředím pro rodinné zábavní aktivity, ale co když bychom vám řekli, že právě takové prostředí může být dokonalým pozadím pro nezapomenutelné večery plné smíchu a vzrušení? Představte si hru, kde se zapojí všichni členové rodiny nebo skupina přátel a společně čelí výzvám, jenž testují nejen jejich rychlost a obratnost, ale také schopnost týmové spolupráce a komunikace pod tlakem. V takové hře se každý stává hrdinou svého vlastního příběhu, ať už bojuje proti nemrtvým nebo se snaží překonat nejrůznější nástrahy.

V deskové hře Turbo Kidz se hráči promění v odvážné závodníky, kteří se nebojí změřit své schopnosti v postapokalyptickém městě plném zombie. Tato dynamická hra pro 2 až 6 hráčů starších 7 let nabízí zábavu plnou adrenalinu s herní dobou přesahující 15 minut. A navíc bude k dostání během pár týdnů v českém jazyce díky společnosti ADC Blackfire.

Přečti si  PC specifikace Senua's Saga: Hellblade 2 odhaleny

Hráči se rozdělí do dvou týmů, kde každý tým má svého řidiče a kopiloty. Řidič, se zakrytýma očima, musí na základě verbálních pokynů od kopilotů nakreslit trasu na herní desce a pokusit se neskončit mimo vyznačenou cestu. Kopiloti řídí pohyby řidiče tak, jakoby jeho palec byl joystickem. Vítězí tým, který jako první dokončí trasu na dvou různých tratích.

Turbo Kidz je zajímavá hra kombinující týmovou spolupráci a kreativitu, a zároveň testuje schopnost hráčů komunikovat pod tlakem. Ideální pro rodinné večery nebo party s přáteli, kde se můžete pobavit a zároveň prožít napínavé dobrodružství.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno