Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. dubna 2024 15:52
Čas čtení 0:38
Ella Petrová

Stav Karla III. se podle všeho zhoršuje, údajně tajně probíhají pohřební plány

Stav Karla III. se podle všeho zhoršuje, údajně tajně probíhají pohřební plány
Zdroj: TASR/ AP/ Aaron Chown/Pool Photo via AP
OSOBNOSTI KAREL III. KRÁLOVSKÁ RODINA
Uložit Uložené

Královská rodina zažívá nemilé období. Celý svět ji probírá ze všech stran, titulky mnoha deníků jsou jí plné. Nyní je na pořadu dne král Karel III. a jeho zhoršující se zdraví.

Panovník bojuje s rakovinou už několik měsíců, již v lednu byl na operaci kvůli nezhoubnému zbytnění prostaty. Teď se proslýchá, že se jeho stav rapidně zhoršil a je mu mnohem hůř.

Doporučeno
Fanoušci se strachují o zdraví Kate. Informacím od královské rodiny už vůbec nevěří Fanoušci se strachují o zdraví Kate. Informacím od královské rodiny už vůbec nevěří 16. dubna 2024 15:02

Rakovinu má nejen Karel III., ale i princezna Kate. O jejím zdravotním stavu kolují každý den také nejrůznější zvěsti. Mnoho informací se lidé z královského paláce nedozvědí, proto mají své vlastní teorie. Teď na povrch z více zdrojů vychází, že panovníkův stav znepokojuje i jeho přátele.
 
„Královi je opravdu velmi špatně. Víc, než připouštějí,“ odkazoval Karlův přítel na palác. Tom Sykes z Daily Beast zase uvedl, že když hovořil s královými přáteli, převažovala odpověď: „Není to dobré.“
 
Sykes také dodal, že v současnosti probíhají úpravy plánů na pohřeb panovníka s názvem Operace Menai Bridge. Podle Daily Beast se šíří dokument, který popisuje, jak probíhal pohřeb královny Alžběty II. Přestože je plánování královského pohřbu běžným procesem, jehož přípravy mohou trvat roky, nyní se mu však údajně věnuje mnohem větší pozornost a naléhavost.

Domů
Sdílet
Diskuse