V dubnovém updatu Gran Turismo 7 debutuje Škoda, Chevelle a prototyp Hondy
zdroj: Škoda Auto

V dubnovém updatu Gran Turismo 7 debutuje Škoda, Chevelle a prototyp Hondy

25. 4. 2024 12:00 | Bleskovky | autor: Jakub Malchárek |

V dnešním updatu s pořadovým číslem 1.46 se závodní simkáda Gran Turismo 7 rozrůstá o další tři vozy. V závodní sérii vůbec poprvé debutuje mladoboleslavská automobilka Škoda, která speciálně pro hru vytvořila elektrosportovní prototyp Škoda Vision Gran Turismo. Nejde o jediné unikátní auto patche, zajezdit si můžete i v prototypu Afeela, který vznikl spojením Hondy a Sony a na technologickém veletrhu CES jste jej mohli vidět řízený ovladačem DualSense. Trojici nových vozů uzavírá legendární veterán Chevrolet Chevelle SS 454 Sport Coupé z roku 1970.

Afeela Gran Turismo 7 patch 1.46 zdroj: Polyphony Digital

Součástí updatu je také trojice nových závodů: Clubman Cup pro japonská auta do indexu výkonu 550 na trati v Alsasku, soutěž pro americké vozy s motorem vzadu a náhonem na přední kola na obracené trati Trial Mountain Circuit a závod pro auta Vision Gran Turismo, který se jede na fiktivním okruhu v americkém Grand Valley.

Poslední novinkou je extra sběratelské menu, pro jehož splnění musíte mít v garáži trojici vozů Ferrari s 12válcovým motorem. To se vám ale odemkne jen v případě, že máte sběratelskou úroveň 38 a vyšší.

Nejnovější články