Hlavní obsah

Hororová Týna: Hrůza na divadelních prknech začne v sobotu ve 22.22 hodin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bát se nemusíte jen v přítmí kinosálů nebo doma u televize. Do žánru napínavého psychothrilleru diváky vtahuje inscenace Hračička na jevišti pražského Divadla Radka Brzobohatého. Na počest blížícího se pálení čarodějnic se repríza v sobotu 27. dubna rozehraje ve zlověstném čase 22.22 hodin.

Foto: Divadlo Radka Brzobohatého

Romana Goščíková a Jan Fanta ve hře Hračička

Článek

Principálka scény Romana Goščíková, která v hlavní roli alternuje s Lucií Vondráčkovou, se v představení stává bezbrannou obětí chladnokrevného psychopata v podání Jana Fanty. Ten však svou kořist nemorduje, ale hraje s ní podivnou hru. Cílem zločince je ženu zesměšnit a přivést do kómatu, za což ho policie může obvinit leda z ublížení na zdraví.

Foto: Divadlo Radka Brzobohatého

Jan Fanta a Romana Goščíková v divadelní inscenaci Hračička

Hra o síle manipulace a stockholmského syndromu, pod níž je podepsán americký autor Gardner McKay, může připomínat slavné filmy téhož žánru jako adaptaci Kingova románu Misery nechce zemřít nebo snímek Čekej do tmy s nevidomou Audrey Hepburnovou.

S podtitulem Nejvražednější lovestory může publikum hádat, zda se neznámý muž přetaví do nového milence, anebo násilníka.

Divadlo Radka Brzobohatého se u příležitosti sobotní reprízy ponoří pomocí audiovizuálních dekorací do hororového hávu. Na baru nabídne tematické menu, každý návštěvník navíc obdrží speciální welcome drink zvaný XylaZEN, který bude k dispozici v alkoholické i nealko variantě.

KVÍZ: Vyznáte se v nejznámějších duchařských hororech?

Film

RECENZE Hororové Týny: Antikrist se vrací do rodiště. Nabírá síly i kvalitu příběhu

Film

Reklama

Výběr článků

Načítám