Zavřít reklamu

Čarodějnice upálené, buřty snědené, ale co dál? Třeba zajímavý obsah z Apple TV+. Platforma sice přidává ten stále nový, za pozornost ale jistě stojí ale i ten starší, pokud jste se na něho ještě nedostali. Na své si přijdou všichni – zamilovaní, i ti, kteří se raději bojí. 

Servant 

Když manželé Dorothy (Lauren Ambrose) a Sean (Toby Kebbell) nečekaně přijdou o svého malého chlapečka Jericho, nesou to různě. Sean se snaží pracovat a Dorothy, neschopná se srovnat se smrtí svého syna, si pořídí panenku, která jí má syna nahradit. Aby toho nebylo málo, tak si pár najme na hlídání mladou chůvu (Nell Tiger Free). Jenže chůva není jen tak normální chůva. Série, kterou má na svědomí M. Night Shyamalan, je již ukončená a čítá na 4 sezony po 10 epizodách. Její přehrání vám zabere 19 hodin a 21 minut. 

Lisey a její příběh 

Tento děsivý thriller podle románu Stephena Kinga sleduje vdovu Lisey Landonovou (Julianne Moore) v řadě znepokojivých událostí, které oživí její vzpomínky na manželství se spisovatelem Scottem Landonem (Clive Owen) a na temnotu, jež ho sužovala. K dispozici je první řada, která má 8 dílů. Dohromady vám tak zabere 6 hodin a 41 minut. 

Enfieldský Poltergeist 

Zhlédněte děsivý skutečný příběh o nejznámějším případu poltergeista doprovázený originálními zvukovými nahrávkami, které byly pořízeny přímo v domě během událostí. Tato dokusérie má čtyři díly a zabere vám 3 hodiny a 51 minut. Strach a děs jsou zde zaručeny. 

Ghosted 

Oblíbený Cole (Chris Evans) se až po uši zamiluje do tajemné Sadie. Záhy však ke svému úžasu zjistí, že jde o tajnou agentku. Než si ale Cole se Sadie stihne domluvit druhé rande, už se ocitají ve víru dobrodružných události, aby zachránili celý svět. 

Šantaram 

Vězeň na útěku Lin Ford (Charlie Hunnam) hledá úkryt v rušných ulicích Bombaje osmdesátých let. Jako zdravotník se ujme místní chudiny a na dlouhé cestě k vykoupení nečekaně najde lásku, přátelství a odvahu. Seriál má jen jednu řadu a jeho pokračování není (zatím) plánováno. Zabere vám 10 hodin a 18 minut. 

Bukanýrky 

Skupina rozpustilých mladých Američanek vtrhne na scénu korzety sešněrovaného Londýna 70. let 19. století a vyprovokuje střet obou kultur. Dívky si zde mají najít manžely a zajistit své společenské postavení, avšak jejich srdce se upínají na mnohem více. Jedná se o ještě nedovysílanou první sérii seriálu, který bude mít celkem 8 dílů. Ke streamu je jich k dispozici zatím 6. 

O  TV+ 

Apple TV+ nabízí originální televizní pořady a filmy z produkce Applu v kvalitě 4K HDR. Obsah můžete sledovat na všech svých zařízeních Apple TV, ale i iPhonech, iPadech a počítačích Mac. K nově koupenému zařízení máte službu na 3 měsíce zdarma, jinak je její bezplatná zkušební doba 7 dní a poté vás měsíčně vyjde na 199 Kč. Ke sledování Apple TV+ nicméně nepotřebujete nejnovější Apple TV 4K 2.generace. Aplikace TV je k dispozici také na jiných platformách, jako jsou Amazon Fire TV, Roku, Sony PlayStation, Xbox a dokonce i na webu tv.apple.com. K dispozici je i ve vybraných televizorech Sony, Vizio atd. 

.