Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už je to téměř dvanáct let, co se z tehdy devatenáctileté rodačky z Michiganu Kate Upton (31) stal přes noc doslova fenomén. Přírodou obdařená představitelka typické americké krásky se objevila v roce 2012 poprvé na obálce prestižního plavkového vydání magazínu Sports Illustrated a spanilá jízda téhle sympatické blondýnky mohla začít…

Kate se ovšem v posledních letech věnovala převážně rodině. Před deseti lety se poznala s americkým hráčem baseballu Justinem Verlanderem, jehož si v roce 2017 také vzala. O rok později se jim narodila dcera Genevieve Upton Verlander, které říkají Vivi.

Upton ovšem nedávno udělala svým fanouškům radost, když se připojila k další slavné blond kolegyni Candice Swanepoel (35), která je dokonce dvojnásobnou maminkou, a v Miami spolu fotily zřejmě novou módní kampaň na sportovní oblečení.

Jednatřicetileté Upton, které se podařilo objevit se na obálce zmiňovaného magazínu rovnou třikrát, i její původem jihoafrické kolegyni, známé díky spolupráci s Victoria’s Secret, to jako maminkám nesmírně sluší. Focení probíhalo na pláži v Miami a společně s nimi se na snímcích objeví i brazilská modelka Daiane Sodre.

Další články

Načítám