Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slavnostní premiéru v Divadle Lucie Bílé si tentokrát nenechala ujít herečka Bára Munzarová (52). Po smutném období, kterým si s rodinou prošla začátkem letošního roku, se objevila ve společnosti po delší době. Doprovod jí dělala půvabná dcera Anička.

Obě se na uvedení francouzské komedie s názvem Co to píšeš, miláčku vyletnily. Venku už totiž teploty atakují letní počasí, a tak sáhly po světlých barvách a mezi divadelními hosty byly nepřehlédnutelné.

Bára vsadila na elegantní dámský oblek jen s vestičkou. Model v krémové barvě doplnila o šál, menší kabelku a lodičky se špičkou. Nutno říct, že jí to v trendy oblečení velmi slušelo. Sršela dobrou náladou a rozdávala úsměvy. V divadle byla tentokrát za diváka, ale už od září se na scéně objeví v novém představení.

Dcera Anička, kterou má Bára s hercem Jiřím Dvořákem, sáhla také po letním modelu. Na sebe si vzala obepnuté šaty na šňůrkových ramínkách, které daly vyniknout její štíhlé figuře, a nově si nechala své vlasy obarvit více na červenou. Anička je už od puberty úspěšná na sociálních sítích, kde vysílá v angličtině, díky tomu má například na Tik Toku 1,3 milionu sledujících. Přestože už má zkušenosti před kamerou a ztvárnila jednu z hlavních rolí v seriálu Eliška a Damián, divadlu se zatím vyhýbá.

@anniedvorak

What do we think??♥️ #newhair #ginger #transformation

♬ original sound - shio - shio

„Nejsem si jistá, jestli na to mám dostatek zkušeností. Určitě bych s tím ještě počkala, potřebuji se víc otrkat. Je něco úplně jiného, když je člověk před štábem, to se může vrátit, než když je na jevišti před diváky,“ svěřila se Super.cz Anička, která se kreativně vyřádí hlavně na sociálních sítích.

Další články

Načítám