Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Původem australské herečce Nicole Kidman (56) se o víkendu dostalo velké pocty, když obdržela cenu AFI (Amerického filmového institutu) za celoživotní dílo v hollywoodském Dolby Theatre. Herečka si na tento velký den přizvala i své nejbližší a kromě manžela a sestry vyvedla na červený koberec i své dvě dcery a neteř.

Nicole si přišla pro ocenění na podium ve třpytivé zlaté róbě Balenciaga, zatímco její dcery, které má oscarová herečka s country zpěvákem Keithem Urbanem, oslnily v šatech od filipínské módní návrhářky Monique Lhullier. Starší z dcer Sunday Rose vsadila na něžný vzor květin, o dva roky mladší Faith Margaret se pak blýskla v oranžovočerveném odstínu, který krásně ladil s jejími hnědými vlasy.

Pózování před fotografy si dosytosti užila také hereččina sestra Antonia a dokonce i její dcera Sybella Hawley, která na první pohled působila vedle Faith jako její sestra, a to i díky podobnému účesu a výběru šatů.

Galavečer, jehož hvězdou byla právě Nicole, měla navíc jednu zvláštnost, a to v červeném koberci vystřiženou hvězdu se jménem Nicole Kidman, která vypadala stejně jako ta na Chodníku slávy v Hollywoodu. Viditelně potěšená herečka neváhala, klekla si k ní a dokonce ji i políbila…

Další články

Načítám