Génius a ikona, říkají hvězdy po premiéře filmu o Petru Jandovi. Zpěvák odhalil pár tajemství

Slavnostní premiéra dokumentu Django o Petru Jandovi

Slavnostní premiéra dokumentu o Petru Jandovi

Dlouho očekávaný dokument o Petru Jandovi s názvem Django jde do kin. Redakce Showtime se účastnila slavnostní premiéry a přinesla první ohlasy po zhlédnutí filmu. Oslovené celebrity si promítání užily a na adresu frontmana kapely Olympic nešetřily krásnými slovy. Sám Janda své fanoušky na film nalákal, když řekl, že v dokumentu odhaluje i věci, o kterých veřejnost dosud neměla tušení.

Hosté slavnostní premiéry dokumentárního filmu Django mluvili o Jandovi jen hezky. Redakci Showtime například prozradili, že vyniká pokorou a skromností, nemluvě pak o muzikantském nadání.

ČTĚTE TAKÉ: Herec Igor Orozovič má doma netradiční sbírku. Dámských náušnic mám plnou krabičku, říká

„Petr Janda pro mě představuje naprostou profesionalitu. Je to zkrátka skvělý člověk,“ řekl Showtime zpěvák Petr Kolář. Moderátor Martin Hrdinka muzikanta dokonce popsal jako génia. „Pro mě je nejvyšší ikona a legenda,“ dodal muzikant Jiří Urban.

„Když jsem se na to díval, tak jsem k sobě byl hrozně kritický, říkal jsem si, že tam občas vypadám blbě. Nicméně první ohlasy od lidí, které znám a kterým věřím, byly nadšené,“ shrnul své pocity Janda.

Dokumentární film připravovala téměř dva roky režisérka Olga Malířová Špátová. „Petr je upřímný, autentický a plný života. Náš film je vlastně recept na to, jak být mladý i v 80 letech. Petr se před kamerou vůbec nezkrášloval, v dokumentu je takový, jaký skutečně je, což pro mě bylo úlevné,“ řekla režisérka redakci Showtime.

Janda na svůj film lákal fanoušky, když uvedl, že se v něm dozví také několik detailů z jeho života, které předtím nikdy veřejně neodhalil. „Je tam pár takových momentů, ale nebudu je prozrazovat,“ dodal frontman Olympicu.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Kdyby jí Gott zvedl telefon, mohla Iveta Bartošová žít, míní Penk. Smrt na kolejích nebyla náhoda

Tagy: