Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna-Marie Hanzlíková
1. května 2024 17:23
Čas čtení 0:28

Za Maradonovu smrt může nečekaně kokain. Jeho lékařům hrozí trest až 25 let vězení

Kategorie:
Sport
Uložit Uložené
Za Maradonovu smrt může nečekaně kokain. Jeho lékařům hrozí trest až 25 let vězení
Zdroj: Jean-Yves Ruszniewski/Corbis/VCG via Getty Images

Podle nové zprávy bylo úmrtí slavného fotbalisty „spojeno s kokainem“.

O nových okolnostech fotbalistova odchodu píší světová média. Podle britského Sun hrozí osmi sestrám a lékařům, kteří se o Maradonu starali v jeho posledních hodinách, až pětadvacetileté vězení.

1. května 2024 7:42 Čas čtení 0:48 Švédsko chce být první zemí bez kuřáků. Jak se můžeme inspirovat? Švédsko chce být první zemí bez kuřáků. Jak se můžeme inspirovat?

Maradonovi po operaci mozku v roce 2020 selhalo srdce, zemřel ve svých šedesáti letech doma v Buenos Aires. Jenže právě nenadálé selhání srdce se nezdálo soudnímu lékaři Pablu Ferrarimu, který tvrdí, že za něj může vnější příčina, píše také třeba Daily Mail.

Tou v tomto případě myslí drogy, pravděpodobně kokain. Maradona se ze závislosti na alkoholu a drogách ostatně léčil dlouhá léta. Jeho psychiatrička Augustina Cosachov je ale jednou z obviněných lékařek. „Mohly nastat dvě příčiny: jedna přirozená a druhá vzniklá požitím toxické látky,“ řekl sám její právník deníku Sun.

Domů
Sdílet
Diskuse