Remeš je bez trenéra, na základě vzájemné dohody se s týmem loučí Still

02.05., 14:16
Aktuality
Will Still (© AFP)

Remeš je tři kola před koncem letošní sezony Ligue 1 stále ve hře o evropské poháry, i tak dochází ke změně na lavičce francouzského klubu. Ve funkci trenéra končí Will Still.

O všem bylo rozhodnuto během dopolední schůzky, jíž se vedle teprve 31letého kouče zúčastnili i prezident Jean-Pierre Caillot a generální manažer Mathieu Lacour. U týmu končí i asistent trenéra Nicolas Still.

"Klub se s trenérem dohodl na okamžitém ukončení spolupráce a začíná hledat kouče pro příští sezonu. Na základě tohoto rozhodnutí s okamžitou platností odstoupí i asistent Nicolas Still," oznámil francouzský celek.

Still se kormidla ujal předloni v srpnu a Remeš dovedl na jedenáctou příčku tabulky, stejnou pozici tým okupuje i letos a nejenom kouče hodně mrzel poslední nezdar proti Clermontu. Remeš prohrála 1:4, zaznamenala třetí porážku v řadě a na pozice zaručující evropské poháry nadále ztrácí šest bodů.

Still má kořeny v Anglii a do této země by měly vést jeho další kroky. Zájmem o angažmá v League Championship či Premier League se netají, v zimě dokonce měl nabídku ze Sunderlandu. "Je správný čas vrátit se domů, chci domů. V zahraničí jsem strávil celý život, pracoval jsem výhradně v prostředí, které mi nesedělo úplně stoprocentně. Nemám problémy pracovat pro nějaký druholigový anglický klub," prohlásil v únoru.

Autor: Tomáš Pavlík / lequipe.fr

Komentáře (9)

Přidat komentář
Moshe Dajan

nomen omen

Reagovat
Mönchengladbach

Will Still nedostál svému jménu.

Reagovat
Hnojivo

Dalo se to čekat, poslední dobou působil na lavičce jako tělo bez duše.

Reagovat
Ferax

Pod jeho vedením mě Remeš hodně bavila - ta jeho počáteční série bez prohry nějakých 20 zápasů byla úchvatná. Je to mladý, perspektivní trenér a jsem zvědavý, kde ho zanedlouho uvidíme. Nedivil bych se, kdyby třeba nějaký tým z Championship dotáhl jednoho dne do PL.

Pro Remeš se ale nabízí otázka: Kdo to teď vezme? Ten kádr je více než solidní, zajímavá jména tam bezpochyby jsou, nicméně jen teď se ty výsledky dost nešťastně sešly...

Reagovat
cr7sux

zrzavější straka

Reagovat
Vinci

Straka bez duše

Reagovat
Kucka

Will Not Anymore

Reagovat
Mass

But Still Hopes

Reagovat
Mass

Kulusevského genetický otec?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele