Netflix rozdělí epické finále Kobry Kai na tři části! Trailer je tady

Zdroj: Netflix

Kobra Kai se vrací se závěrečnou šestou řadou, která nabídne rekordních patnáct epizod. Ty budou naservírovány ve třech částech, přičemž tu závěrečnou uvidíme až v roce 2025. První porce nových dílů dorazí už v půli července.

Cobra Kai se odehrává po třiceti letech od doby, co Johnny (William Zabka) prohrál turnaj v karate proti Danielovi (Ralph Macchio). Málokdo čekal, jak tento turnaj zamíchá s budoucností obou dvou.

Čtěte také: Na Netflixu se zrodilo příjemné akční překvapení! Film patří mezi nejsledovanější tituly v Česku

Z Daniela se stal bohatý podnikatel, který si žije svou typickou růžovou americkou budoucnost, kdežto z Johnnyho je jen obyčejný údržbář, který si sebou nese šrám z dětství po celý život. Všechno ovšem změní Johnnyho nový soused Miguel (Xolo Maridueña), kvůli kterému Johnny znovu otevře dojo Cobra Kai.

Kromě šesté Cobry Kai je ve výrobě také další filmový Karate Kid. V něm se kromě Ralpha Macchia, titulní tváře z původní série a současné hvězdy seriálu z Netflixu, vrátí také Jackie Chan, představitel mistra Hana z posledního Karate Kida.

Už nějakou dobu se ale proslýchá, že film bude zcela ignorovat seriálové dění a zatímco byl nedávno představen herec hlavní role, projekt nabírá zpoždění a na plátna kin se podívá až na konci května roku 2025.

Závěrečná šestá řada bude rozdělena do tří částí, přičemž té první se dočkáme na obrazovkách Netflixu 18. července. Druhá dorazí až po čtyřech měsících, konkrétně 28. listopadu a tu třetí uvidíme až někdy v roce 2025. Ačkoli jde o poslední porci patnáctí epizod, Kobra Kai s námi bude minimálně ještě rok.