Sunday Night Cream /
Celý playlist
Hudba

Nová hudba: Česká reprezentantka v Eurovizi se spojila s rakouskou, Justice mají novou desku po osmi letech, Dua Lipa potěší fanoušky v pátek

Avatar photo Radek Bureš
01. 05. 2024
Nechce se vám číst? Článek si můžete i poslechnout

Rodačka z Moskvy, která vyrůstala v Karlových Varech a momentálně žije, studuje a tvoří v anglickém Brightonu, se před odjezdem do Malmö, kde proběhne finále Eurovision Song Contest, prezentuje novou písní. Přizvala do ní i loňskou reprezentantku Rakouska v této prestižní soutěži. Jaro je ve znamení nových desek. Francouzští Justice, američtí The Black Keys a angličtí Porij mají své nahrávky už venku, Dua Lipa své třetí album vydá tento pátek.   

Expres Top: Hozier po 11 letech válcuje hitparády, Glass Animals a London Grammar finišují nová alba

Václav Mašinda / 28. 04. 2024

Justice & Tame Impala – Neverender

Francouzská dvojice Gaspard Augé a Xavier de Rosnay vydala minulý týden po osmi letech své nové album. Čtvrtá deska Justice se jmenuje Hyperdrama, tohle je z ní už druhý singl, na kterém Justice spolupracovali s Kevinem Parkerem aka Tame Impala.

Aiko & Teya – Hunger

Letošní česká reprezentantka na soutěži Eurovision Song Contest Aiko představila krátce před odjezdem do Malmö, kde se bude letošní ročník konat, nový singl s názvem Hunger. Hostuje v něm zpěvačka Teya, která minulý rok v soutěži reprezentovala Rakousko.

Další díly (105)

The Black Keys – On The Game

Američtí The Black Keys vydali na začátku dubna své dvanácté řadové album s názvem Ohio Players. Tohle je z alba aktuální singl, jehož spoluautorem je Noel Gallagher. Bývalý kapelník Oasis si v písni zahrál i na kytaru.

Porij – Unpredictable

Electropopová kapela z Manchesteru konečně vydala minulý týden své debutové album. Jmenuje se Teething a pochází z něj i tento singl.

Dua Lipa – Illusion

Už tento pátek 3. května vydává Dua Lipa své velmi očekávané nové album. Třetí deska v diskografii albánsko-anglické zpěvačky se bude jmenovat Radical Optimism. I třetí singl opět produkovali Kevin Parker a Danny L Harle.

Dua Lipa si jako mořská panna otevřela cestu k filmu: Hudební hvězdu čekají nové výzvy

Michaela Dočkalová / 04. 09. 2023

Kdy vznikla EU a kolik Čechů sedí v Evropském parlamentu? Ukažte, jak dobře znáte organizaci, které jsme součástí už 20 let

Martina Hoblová / 01. 05. 2024

Producentka Adéla Brož: Soutěžící připravuji na to, že Survivor bude nejhorší zážitek jejich života 

Michal Plšek / 01. 05. 2024
Diskuze
Vstoupit do diskuze
Sdílejte

Další na Expres FM