Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vašek Noid Bárta (43) opět zazpíval na Galakoncertu Karla Vlacha a hostů. Zpěvák návštěvníky zaujal nejenom svým skvělým hlasem, ale i svým zářivým opálením. Vypadal, jako by přímo na stage přiletěl z Karibiku.

Opak je ale pravdou, za zářivé opálení může jeho nedávné nachlazení. „Nikde jsem nebyl. Jsem po nemoci a k minulým narozeninám jsem své ženě koupil samoopalovací nástřik, a jak jsem byl takovej mrtvolnej, tak mě žena nastříkala, abych nedělal ostudu,“ práskl na sebe Noid během rozhovoru pro Super.cz.

Vašek zazpíval po boku Terezy Maškové (28)Hany Holišové (43). Galavečerem opět provázela Adéla Gondíková (50). Nikdo z přítomných si žádné indispozice na Noidovi nevšiml, podal totiž skvělý pěvecký výkon. Ovšem po konci koncertu se zpěvák vůbec nezdržoval, ihned se odjel ještě doléčit, a navíc jeho nejmladší dcera Anička ten večer měla druhé narozeniny a Vašek se tak nemohl dočkat, až bude doma.

Další články

Načítám