Komediální thriller o záhadném zmizení tří osob a dokument o životě levhartů

Novinky pro tento týden na Netflixu a HBO Max
Komediální thriller o záhadném zmizení tří osob a dokument o životě levhartů
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Netflix tento týden nabídne dokument o levhartech a šéfkuchaři, kterého hledalo celé Španělsko
  • Můžete zhlédnout také tureckou romantickou komedii
  • A HBO Max nabízí další díl špionážního seriálu

Je tu první květnový týden a na streamovací platformy dorazila další várka filmů, seriálů a dokumentů. HBO Max nabízí další díl seriálu Sympatizant a Netflix nabízí od každého žánru něco. Vybrali jsme pro vás z nabídky novinky, které stojí za zhlédnutí.

Bodkin

Komediální sedmidílný thriller uvede Netflix ve čtvrtek. Bodkin je městečko v Irsku, kam se sjede parta nejrůznějších podcasterů, kteří chtějí zjistit co nejvíce informací ohledně záhadného zmizení tří osob. Postupně ale přicházejí na to, že případ, který se stal už před 21 lety, není to jediné, co místní z města tají před veřejností. Jak postupně odhalují podrobnosti, místní se jich chtějí co nejdříve zbavit, a to jakýmkoliv způsobem.

Sympatizant

HBO Max dnes uvedlo další díl seriálu Sympatizant, který se odehrává na konci války ve Vietnamu. Kapitán – dvojitý agent – je již nějakou dobu v Americe a setkal se s režisérem, který chce natočit hollywoodský trhák o vietnamské válce. Kapitán je přizván jako konzultant, ale při natáčení zjišťuje, že nikdo z herců neumí vietnamsky. A tak si některé texty změní k obrazu svému. V režisérovi okamžitě poznáte Roberta Downey Jr., který v seriálu hraje celkem čtyři postavy.

U vraha v kuchyni

U vraha v kuchyni

V pátek Netflix uvede minisérii o slavném španělském šéfkuchaři Césarovi Románovi. Ten za pomoci falešných identit dokázal nějakou dobu unikat spravedlnosti. Bylo totiž na něj vyhlášeno celostátní pátrání, jelikož byl obviněn z vraždy jeho přítelkyně, jejíž tělo rozsekal na kusy a zmizel. Poté, co se jej podařilo vypátrat, byl postaven před soud.

Ze života levhartů

Dokumentární film, který bude na Netflixu dostupný od pátku, bude sledovat dvě leopardí mláďata napříč jejich dospíváním. Dokumentem vás provede Brad Bestelink, který je známý pro natáčení divoké zvěře. Dozvíte se tak, co musí levharti od svého narození prožít, než se z nich stanou prvotřídní lovci. V dokumentu uvidíte roztomilé záběry malých šelem, ale i chvíle, kdy jim půjde o život.

Díky, další

I tento týden se můžete těšit na romantiku v podobě tureckého filmu. Právnička Leyla Taylanová má právě po rozchodu, a tak se rozhodne užívat si svobodného života a začne chodit na rande s vícero muži. Do toho se jí ale přede dveřmi opět objeví její bývalý přítel, který by chtěl vztah obnovit. Leyla najednou neví, jak se rozhodnout – naštěstí jsou jí neustále při ruce nejlepší kamarádi, kteří ji vždy poradí.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze