Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. května 2024 16:25
Čas čtení 1:18
Ilona Hobzová

Tohle jsou prý nejlepší vedlejší postavy seriálu Přátelé. Souhlasíš s výběrem?

Tohle jsou prý nejlepší vedlejší postavy seriálu Přátelé. Souhlasíš s výběrem?
Zdroj: National Broadcasting Company (NBC)
FILMY A SERIÁLY NEJLEPŠÍ SERIÁLY
Uložit Uložené

Ikonických vedlejších postav se v oblíbeném seriálu objevilo mnoho. Které se těší největší oblibě?

Seriál Přátelé je považován za jeden z nejúspěšnějších sitcomů všech dob. Vliv, který seriál zanechal na lidech, je tak velký, že i dnes se diváci k Monice, Chandlerovi, Rachel, Rossovi, Phoebe a Joeymu stále vracejí prostřednictvím repríz a streamovacích služeb.

Doporučeno
VIDEO: Nástupce Gotta? Mladý zpěvák ho připomíná hlasem i vzhledem. Lidé nevěřili, že nejde o playback VIDEO: Nástupce Gotta? Mladý zpěvák ho připomíná hlasem i vzhledem. Lidé nevěřili, že nejde o playback 17. dubna 2024 13:22

Kromě ústřední šestice se ale v seriálu objevila velká řada vedlejších postav. Některé s dějem zamíchaly více, některé méně. Server Movie Web přinesl žebříček těch nejoblíbenějších.

Objevil se v něm pan Heckles (8. místo), údržbář Treeger (7. místo), rodiče Rosse a Monicy Jack a Judy Gellerovi (6. místo) nebo Joeyho agentka Estelle Leonard (5. místo). Tipneš si, které čtyři vedlejší postavy web určil jako ty vůbec nejoblíbenější? Pojď se na ně s námi blíže podívat.

4. místo

Na bramborové příčce se umístil Richard Burke, oční lékař a později Moničin partner. Navzdory tomu, jak moc se Monica a Richard milovali, nakonec chtěli každý jinou budoucnost. Richard byl téměř o 25 let starší než Monica, měl dospělé děti a další nechtěl, na rozdíl od Monicy, která po rodině toužila.

3. místo

Bronzovou příčku si vysloužil Mike Hannigan. Phoebe měla v průběhu seriálu mnoho nápadníků, ale s Mikem to byl první dlouhodobý vztah, který navázala. Od začátku bylo zřejmé, že si opravdu rozumí. Phoebe si s Mikem představovala svou budoucnost, což vedlo ke krátkému rozchodu, protože Mike se podruhé ženit nechtěl. Dali se ale znovu dohromady a nakonec se i vzali.

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse