Novinky

Jak a kde sledovat dnešní Apple keynote s premiérou nových iPadů

Uběhlo pár měsíců a máme tu další Apple keynote, která se bude zaměřovat na představení nového hardwaru. Je prakticky veřejným tajemstvím, že Apple dnes ukáže nové tablety. Kromě iPadu Pro má přijít řada také na inovovaný iPad Air, který by se měl dokonce objevit v 13“ variantě. V poslední době se navíc začalo hojně spekulovat nad novým příslušenstvím. Jmenovitě má jít o další generaci Apple Pencil. Nová verze digitálního pera by měla dostat výměnné hroty simulující různé výtvarné pomůcky. Další iterace se má údajně dočkat také klávesnice Magic Keyboard. Ta by měla dostat zbrusu nové zpracování, konstrukce má totiž využívat hliník. V kombinaci s iPadem by se celé kombo mělo přiblížit MacBooku, alespoň co se vzhledu týče.

Upřímně se už nemůžeme dočkat, až zjistíme, co všechno se z těchto spekulací naplní a zda Apple nevytáhne ještě nějaké to pomyslné eso z rukávu. Nad dnešní keynote visí spousta nejrůznějších otazníků, přičemž odpovědi na všechny z nich se dozvíme již za několik hodin. 

V kolik to začíná a kde můžu keynote sledovat?

Stejně jako všechny keynote z posledních let bude možné i tuto sledovat živě. Akce startuje v 16:00 SEČ a na výběr máte hned z několika různých zdrojů. Jestli hodláte prezentaci pojmout jako vyloženě odpočinkovou záležitost, tak nejlépe uděláte, když si ji pustíte na televizi skrze Apple TV.

Pokud Apple TV nemáte, případně si vystačíte s menší obrazovkou, tak máte prakticky dvě možnosti. První z nich je oficiální Youtube kanál společnosti Apple, přenos bude dostupný na tomto odkazu. Poslední možností je web Applu, respektive stránka, kde poběží živý přenos – odkaz zde.

My na Českém Macu budeme celou akci také sledovat a po jejím skončení se tak můžete tradičně těšit na souhrnné články. Jako vždy se zaměříme na to nejdůležitější a pokusíme se pro vás vypátrat co nejvíce detailů ke všem novinkám.

Richard Streit

Pisálek, fanoušek mobilní a výpočetní techniky. Vyznává a aktivně provozuje adrenalinové sporty. Mezi další zájmy patří cestování, rodina, elektronická hudba, příroda a moderní technologie.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button