Superman na první fotce odhaluje kostým a růžovou apokalypsu v pozadí

Zdroj: Instagram Jamese Gunna (Warner Bros.)

Není to pták, ani letadlo, je to Superman pózující pro Instagram režiséra Jamese Gunna. První oficiální fotografie detailně odhaluje nový kostým nejslavnějšího Kryptoňana a jeho představitele s tváří Davida Corensweta. O růžové apokalypse za okny zatím víme jen to, že za ní nestojí Godzilla…

Zdroj: Instagram Jamese Gunna (Warner Bros.)

Ústřední dvojici nového Supermana ztvární David Corenswet (Clark Kent) a Rachel Brosnahan (Lois Lane). Venezuelská herečka María Gabriela se ve filmu představí jako The Enginner, pravým jménem Angie Spica. Ta je členkou superhrdinského týmu The Authority, jejichž vlastní film je rovněž v plánu. Obávaného Lexe Luthora si střihne Nicholas Hoult, původně ucházející se o roli Supermana.

Čtěte také: Nejslabší zahájení letní sezóny za posledních 29 let. Kaskadér v kinech propadl navzdory silným recenzím

Superman, ještě nedávno nazývaný jako Superman: Legacy je součástí nového Universa, který má plně pod kontrolou James Gunn (úvodní kapitolu nazval Gods and Monsters) a kromě Muže z oceli nabídne novou Supergirl, Batmana a celou řadou dalších superhrdinů.

Pokud to chcete konkrétněji, DCU se po novém Supermanovi rozšíří o netradiční týmovku The Authority, Damian Wayne převezme otěže po svém otci ve snímku The Brave and the Bold, představí se nová Supergirl: Woman of Tomorrow a filmovou verzi Swamp Thing dostane na starost James Mangold.

Superman má premiéru v kinech 10. července.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený James Gunn (@jamesgunn)