Hlavní obsah

Kontejner rozdrtil osobní auto, v němž seděla žena a dvě děti. Všichni přežili

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Děsivě vyhlížející nehoda, kterou zachytila bezpečnostní kamera, se odehrála minulý měsíc ve východočínském městě Chu-čou. Nákladní auto odbočovalo na křižovatce doprava tak rychle, že se mu z ložné plochy uvolnil kontejner a sesunul se přímo na osobní auto, v němž seděla žena a dvě děti.

Na auto se převrátil kontejner nákladního vozuVideo: Newsflare, AP

 
Článek

„Hororový scénář“ a „téměř pohřbeni zaživa“, zněly titulky, jimiž událost popisovala média. Těžký kontejner elektromobil, který stál na červenou, prakticky zdemoloval a chtělo se jen těžko věřit, že řidička s oběma potomky vyvázla bez vážnějších zranění.

Rozhodující byla rychlá reakce kolemjdoucích i řidiče nákladního vozu, který okamžitě zastavil, jakmile zpozoroval, co se stalo. Střecha osobního auta byla zamáčknutá, zbylá část konstrukce vozidla ale ještě odolávala.

Během tří minut se zachráncům podařilo trhavými pohyby otevřít zdeformované dveře a ženu s oběma dětmi vyprostit. Šoféra nákladního auta policie zadržela kvůli podezření, že kontejner nedostatečně zajistil.

Asfalt pěnil. Řidič na křižovatce vyklopil 200 přepravek s pivem

Koktejl

Výběr článků

Načítám