Dnes Neděle - prehanky-dest 20°C
Zítra Pondělí - polojasno 23°C
Neděle 19. 5. 2024
Svátek má Ivo
Pražské drby
Co se v Praze povídá
Nabídka pro inzerenty
Inzerujte na serveru www.prazskypatriot.cz za zvýhodněné ceny.
Pražský okruh blokoval převrácený kamion
Převrácený kamion na Pražském okruhu. Foto: HZS Středočeského kraje

Pražský okruh blokoval převrácený kamion

Nehoda komplikovala od úterního dopoledne dopravu na Pražském okruhu. Nedaleko Jesenice narazil do středových svodidel kamion a převrátil se na bok.

„Přibližně od čtvrt na jedenáct zasahujeme u dopravní nehody kamionu na D0. Kamion narazil do středových svodidel, která prorazil a skončil na boku, přičemž zablokoval oba jízdní pruhy. Na místě zasahujeme společně s kolegy z Prahy. V současné době stále probíhá vyprošťování,“ napsali hasiči na sít´ X v 11:28.

Auta mohla kvůli nehodě projet v obou směrech jen v odstavném pruhu. Tvořily se dlouhé kolony. Zaklíněného řidiče kamionu vyprostili hasiči, se zraněním břicha a pánve ho záchranáři převezli do motolské nemocnice. Řidič byl po dobu zásahu při vědomí a dýchal sám. 

„V místě je omezen provoz a průjezdný je pouze odstavný pruh v obou směrech," uvedla na síti X pražská policie. Omezení trvala zhruba do osmnácté hodiny. 


Autor: red

Národní technické muzeum spouští v expozici Doprava mobilního průvodce TourStories

17. května 2024 ve 14:12

Přijďte oslavit Mezinárodní den muzeí do Národního technického muzea. Do všech poboček NTM bude v sobotu 18. května snížené vstupné. V Praze se muzeum připojuje k festivalu Máme otevřeno a pro návštěvníky připravilo zdarma program: poprvé si mohou vyzkoušet v Dopravní hale průvodce v aplikaci...

Stržená trolej zastavila provoz tramvají na Výtoni

16. května 2024 v 09:16

Provoz tramvají na Výtoni zastavila dnes ráno krátce před půl sedmou stržená trolej. Na svědomí to měl řidič nákladního auta, které projíždělo frekventovanou křižovatkou. K obdobným událostem dochází v místě opakovaně. Jak uvedl dopravní podnik na svém webu, ke stržení troleje a přerušení provozu...

Praha 6 slaví 45 let linky 180

16. května 2024 v 08:17

Třikrát byla zavedená, dvakrát zrušená. Od 28. května 1979 jezdí linka 180 v trase, která z velké části vede Prahou 6. Ve čtvrtek 30. května od 18 hodin můžete oslavit 45 let linky 180 na šestce jízdou muzejním autobusem jak v historické, tak současné trase.

Nové zóny placeného stání na Hradčanech a ve Vokovicích

15. května 2024 ve 14:25

Na základě požadavku Prahy 6 došlo k rozšíření zón placeného stání v oblasti Hradčan a Vokovic.

Kvůli závadě nejezdilo na soupravě nejezdilo metro na části linky B

15. května 2024 v 09:37

Technická závada na jedné ze souprav přerušila ve středu od 6:45 na půl hodiny provoz metra na lince B v úseku mezi stanicemi Českomoravská a Černý Most. Cestující mohli v době omezení využít autobusové a tramvajové linky, dopravní podnik jejich trasy prodloužil.

Setkání veřejnosti k plánovaným změnám křižovatky Táborská a Sezimova

13. května 2024 v 08:03

Praha 4 zve obyvatele na veřejné setkání k plánovaným změnám na křižovatce ulic Táborská a Sezimova. Dlouholetým problémem je zde přechod u základní školy, místo je nepřehledné a rizikové.

Uzavření Lednické ulice

11. května 2024 v 10:54

V termínu od 13. do 22. května bude obousměrně uzavřena Lednická ulice v úseku mezi nádražím Kyje a Morušovou ulicí. V celém úseku se bude opravovat povrch vozovky a mostní konstrukce.

Další články
Nahoru